O nama

web con mala slika

ko smo mi

Ceo ovaj koncept nastao je iz iskustva koje imamo u držanju obuka u školi u Novom Sadu ,  IT Fusion. Konstantnim praćenjem nastave, koliko polaznici mogu da nauče tokom dvočasa i prilagođavanjem nastave grupi u kojoj ima polaznika bez predznanja i sa predznanjem, iz oblasti sa kursa. 

iz iskustva znamo

Posle sigurno više od 1000 održanih časova na kursu Frontend programiranja, znamo kako polaznici dišu dok uče.  Znamo:

  • – tačno posle koliko novog gradiva im trebaju vežbe, da primene ono što su naučili. 
  • – koliko vremenski mogu da uče na času efikasno i skoncentrisano,
  • – kod kojih oblasti moramo da usporimo tempo i odvojimo vreme za pitanja i dodatne vežbe. 
  • – za koliko časova možemo da pređemo određene oblasti iz kojih sada organizujemo i online uživo radionice. 
  • – i najvažnije, ZNAMO DA JE SVIMA POTREBNA POMOĆ PREDAVAČA. Treba im neko, da ga pitaju kad im negde zapnu sa kodiranjem. 

NISMO NI SANJALI DA SE ZA 1 DAN SVE MENJA

Svako svaki drugi dan, zvali su nas ili pitali putem mail-a, da li imamo i online kurseve. Imali smo ih u planu i dosta razmišljali i razgovarali o njima. Kako i na koji način ih organizovati da budu dovoljno kvalitetni kao kursevi u učionioci. Kada mislimo na kvalitet, mislimo da budu takvi, da ne budu samo snimljeni i pušteni da se polaznici sami snalaze. Da budu snimljeni onako , kako radimo i u učionici. Da na delovima programa koje polaznici teže savladavaju, dodatno snimimo lekcije i primere.Pratimo svaku grupu i sada znamo koliko je vremena za koji deo potreban. 

I najvažnije, da ne ostavljamo polaznike same dok uče, nego da im budemo podrška tokom celog kursa. Znali smo šta to od nas zahteva i imali smo više rešenja za takav vid podrške. 

 

USPELI SMO ZAJEDNO

I desila se globalna pandemija korona virusa. Sve ono o čemu samo razmišljali i razgovarali , morali smo da primenimo za 24h. Promenimo okruženje odakle držimo nastavu i odakle polaznici uče. 

Znali smo otprilike kako će polaznici reagovati. I znali smo da je najbolje rešenje nastaviti nastavu, prilagoditi se novonastaloj situaciji. Bio je izazov za sve nas zajedno. 

Uspeli smo zajedno. Mi smo prilagodili nastavu tako da njima bude lako i da od kuće prate časove.  

Kako su se polaznici navikli na naš način online predavanja i kako su zadovoljni možete pogledati OVDE

Tvoje učenje i usavršavanje može sad da počne

 

UČI NA PRAKTIČNIM PRIMERIMA

IZABERI RADIONICU ZA SEBE