PRVI ONLINE UŽIVO KURS: KAKO DA POSTANEŠ FULL STACK PROGRAMER

NAUČI NAJTRAŽENIJE I NAJPOPULARNIJE TEHNOLOGIJE U SVETU I KOD NAS, SA NAMA UŽIVO ONLINE BEZ OBZIRA NA PREDZNANJE KOJE IMAŠ

Developer, back-end 55%
Developer, full-stack 54%
Developer, front-end 37%
Developer, desktop or enterprise applications 24%
Developer, mobile 19%
DevOps specialist 12%
Database administrator 11%
Designer 11%
System administrator 10%

ODBROJAVANJE DO POČETKA KURSA

ŠTA JE FULL STACK PROGRAMIRANJE?

Full stack programiranje je najtraženije IT znanje trenutno prema svim svetskim statistikama. Nije više dovoljno da znaš samo Frontned ili samo Backend. Sada IT kompanije traže ,,jednoroga” – osobu koja može da počne i završi projekat.

besplatnofb2

ŠTA SVE ZNA I RADI FULL STACK PROGRAMER

Full stack programer je osoba koja radi na vidljivom delu sajta (Frontend delu) i obavlja poslove na serveru i kominicira sa bazama podataka (Backend deo).

Full stack programer ne znači da ćeš biti majstor u svim tehnologijama. To znači da ćeš lakše rešavati probleme na veb aplikacijama, koji su realnost u kompanijama i da ćeš kao samostalni programer moći da praviš aplikacije za klijente .

Znaćeš da praviš statičke i dinamičke sajtove.  Naučićeš najvažniji i najpopularniji CMS sistem koji pokreće 40% interneta a to je WordPress. Naučićeš kako se prave nove WordPress teme od nule.  Kao svaki veb programer savladaćeš i  i najtraženiji programski jezik JS , kao i PHP.

izvor : Stackoverflow

izvor : Stackoverflow

Pored JS-a naučićeš i najpopularniju biblioteku React, kao i najbolji JS framework VueJS. Takođe obavezno savladaćeš najpopularniji i najvažniji PHP mvc sistem Laravel.

Ovo je skup svih najrelevatnijih tehnologija veba trenutno i sve ćemo ih učiti na kursu.  

izvor : stackoverflow

izvor : stackoverflow

AKO HOĆEŠ DA LAKŠE I BRŽE NAUČIŠ I BUDEŠ ISPRED ONIH KOJI JOŠ UVEK NE ZNAJU SVE OVO, OVAJ KURS TI TO OMOGUĆUJE

Sa nama online uživo možeš da naučiš sve ono što se nalazi u opisu pozicije full stack developera.

Mi znamo šta i kojim redom treba da učiš. Takođe znamo da ti je potrebna pomoć tokom učenja zato što naši polaznici uvek  imaju dosta pitanja tokom učenja.

ŠTA JE FULL STACK PROGRAMIRANJE?

Full stack development je najtraženije IT znanje trenutno prema svim svetskim statistikama. Nije više dovoljno da znaš samo Frontned ili samo Backend. Sada IT kompanije traže ,,jednoroga” -osobu koja može da počne i završi projekat.

ŠTA SVE ZNA I RADI FULL STACK PROGRAMER

Full stack programer je osoba koja radi na vidljivom delu sajta( Frontend delu) i obavlja poslove na serveru i kominicira sa bazama podataka (Backend deo).

Full stack programer ne znači da ćeš biti majstor u svim tehnologijama. To znači da ćeš lakše rešavati probleme na veb aplikacijama , koji su relanost u kompanijama i da ćeš kao samostalni programer moći da praviš aplikacije za klijente . Znaćeš da praviš statičke i dinamičke sajtove . Pored najvažnijih tehnologija JS-a i PHP-a naučićeš i najvažniji i najpopularniji CMS sistem koji pokreće 40% interneta i to je WordPress, pravljenje custom tema biće za tebe mačiji kašalj. Pored JS-a naučićeš i najpopularniju biblioteku React, kao i najbolji JS framework VueJS. Isto tako šlag na torti biće najpopularniji i najvažniji PHP mvc sistem Laravel. Fuzija nabrojanih tehnologija je sklop najrelevantnijih tehnologija weba trenutno.

Ako hoćeš da lakše i brže naučiš i budeš ispred onih koji još uvek nemaju veštine I NE ZNAJU SVE OVO , ovoj kurs ti upravo ti omogućuje. Da sa nama online uživo naučiš sve ono što se nalazi u opisu oglasa full stack developera.

Mi znamo šta i kojim redom treba da učiš. Takođe znamo da ti je potrebna pomoć tokom učenja zato što često polaznici da imate dosta pitanja.

ZATO SMO NAPRAVILI NAJKOMPLETNIJI I JEDINI ONLINE KURS KOJI ĆE IĆI UŽIVO NA NAŠEM JEZIKU I NAŠIM PROSTORIMA KAKO DA POSTANEŠ FULL STACK PROGRAMER

ZAŠTO DA UČIŠ OD NAS

Nas dvojica smo do sad naučili preko 6000 osoba da programiraju . Imamo polaznike iz celog sveta: Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske , Austrije, Nemačke, Dubajia, Maldiva i preko 10000 održanih časova tokom više od 10 godina iskustva u držanju obuka.

Znamo da već ima dosta kurseva na ovu temu, možda čak i previše. To vas nekada i zbunjuje jer ne znate odakle da učite i koga da slušate, čije preporuke i savete.

Sve te kurseve i tutorijale smo odavno odgledali , pročitali većinu knjiga i izvukli najbolje od svega i napravili jedan kurs koji je najdetaljniji i najpraktičniji za učenje i savladavanje veb programiranja. 

Ne moraš da više gubiš vreme , tražeći tutorijale na internetu , po 10 puta da učiš iste stvari. Sada imaš rešenje da lakše i brže naučiš sve tehnologije koje se nalaze u opisu posla full stack programera.

OVO JE JEDINI ONLINE UŽIVO KURS NA KOM UČIŠ SVAKI DAN SA PROGRAMERIMA

 

I sam znaš da živu reč ne može ništa da zameni i zato učenje sa programerima puno ti olakšava učenje, štedi vreme, pa i živce. Učiš redom tehnologije, kako one i treba da se uče i imaš nas da ti odgovorimo na tvoja pitanja  i pomognemo za sve ono što ti ne bude dovoljno jasno.

Apsolutno 100% naših polaznika je reklo nam im 100 puta lakše kada sa nama uče uživo nego gledaju samo snimke i tutorijale. 

slobodan

SPOJILI SMO NAŠE ZNANJE I ISKUSTVO NA OVOM KURSU U ŽELJI DA KREIRAMO NAJBOLJI ONLINE  KURS DO SADA

KAKO DA POSTANEŠ FULL STACK PROGRAMER

ZAŠTO TO ZNAČI ZA TEBE

 

Imaćeš stalno dva mentora online pred sebe tokom učenja a subotom te čekamo na konsultacijama da ti dodatno pomognemo ako ti nešto nije jasno. 

Tokom kursa, imamo stalno komunikaciju na Slack-u ako nešto želiš da odmah pitaš , da se odmah pomognemo. 

Ako slučajno propustiš čas, dobićeš snimak sa časa, zato što ne želimo da  izgubiš korak sa lekcijama i da ti bude teško da nas pratiš kasnije.

Tvrdimo da je ovo  najbolji način učenja koji trenutno postoji online. 

danilo

KAKO ĆEMO DA RADIMO ONLINE

Jednostavno, udobno i lako. Svi ćemo biti online gde obično i radimo i vi učite. Koristićemo Zoom aplikaciju za časove uživo.
Kameru na tvom računaru ne moraš da pališ ako si u pidžami ili sa viklerima u kosi. Mi ćemo koristiti  svaki čas. A ako slučajno ne možeš da budeš online kad imamo čas , dobićeš snimak sa tog časa.

Imaćemo časove svaki radni dan. Dva časa po 45 minuta sa pauzom od 15 minuta, da možeš da malo protegliš noge, popiješ  vode, kafu, čaj ili da odeš do toaleta.

Subotom u trajanju od 90 minuta imaćemo,takođe uživo na Zoom-u konsultacije.  Tada odgovaramo na sva tvoja pitanja koja imaš vezano za lekcije koje smo prešli tokom te nedelje. Ovo je zato da ti odmah objasnimo sve, u slučaju da ti je ostalo nešto nejasno. Kada je sve svima jasno, onda možemo da nastavimo sa učenjem sledeće nedelje bez problema.

Gde to još ima, hajde kažite?

undraw_researching_22gp(1)

EVO ŠTA KAŽU NAŠI POLAZNICI I KAKVE PREPORUKE IMAMO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Untitled design
Untitled design
Untitled design
D1D80618-15C7-4886-95D8-647DCEFC4C6E
preporuke
preporuka

UTISCI SA KURSEVA I RADIONICA

undraw_web_developer_p3e5(1)

ZA KOGA JE OVAJ KURS:

Kurs je za one:

– koji žele da uđu u svet programiranja, zato što krećemo od samih osnova i ništa ne preskačemo i

– koji su pokušavali da sve sami nauče ali još nisu samostalni u radu i nedostaje im da spoje sve svoje veštine. Oni koji nešto znaju i nešto su učili, neka spreme pitanja za predavače.

ZAŠTO BAŠ OVAJ KURS DA SUMIRAMO JOŠ JEDNOM:

Zato što:

–imaš časove uživo sa nama – programerima-predavačima koji imaju dobre (da ne kažemo super) preporuke sa internetu , jedni od najboljih na našim prostorima, tako kažu naši polaznici a nemaju razloga da lažu,

– možeš da nas pitaš sve što ti nije jasno,

– učiš sve što danas treba da se zna kod nas i u celom svetu,

– subotom imamo besplatne konsultacije, Q&A,

– tokom kursa radimo na realnom projektu, pravimo veliki e-shop

3 PITANJA KOJA VAS NAJVIŠE INTERESUJU

1. ZAŠTO IMAMO 2 PREDAVAČA NA KURSU AKO JEDAN ČOVEK TREBA DA SVE TO ZNA?

Oba predavača su full stack programeri. Svaki full stack programer, poznaje i Frontend i Backend ali prosto uvek više voli da radi ili Frontend ili Backend.

Tako je u našem slučaju, Slobodan više voli Frontend i WordPress, a Danilo – Backend i React.

Tako ćete i vi posle kursa, znaćete sve što jedan full stack programer treba da zna ali radićete ono što vam više leži i ono u čemu uživate.

2. DA LI JE ZAISTA MOGUĆE DA SE SVE NAUČI?

Moguće je naravno. Časovi su tako koncipirani da možete da učite i vežbate. Full stack programeri nisu mitska bića, oni zaista postoje i znaju ono što ćete vi naučiti na kursu. Da nije moguće, ne bi bila tolika tražnja i globalna histerija za njima.

3. KOLIKO TREBA DA SE POSVETITE UČENJU?

Treba da učite i vežbate redovno. To će reći i svaki programer koji imao posao i platu o kojoj svi sanjaju. Učite sa nama online uživo i posle se organizujete da i obavezno vežbate. Ovakav sistem rada odgovorno tvrdimo donosi najbolje rezultate , ako vam se možda čini da je naporno. Nije, zato što je dosta osoba pre vas već to radilo sa nama. što u učionicama što online.

ŠTA ĆEŠ SVE NAUČITI NA KURSU Sve ono što se očekuje da zna jedan full stack programer naučićemo te na 190 online časova uživo (samo lagano pročitaj program zato što dosta toga te učimo)

 • Prvi deo kursa

  HTML

  HTML osnovna strukture
  Atributi
  Naslovi i paragrafi
  Slike, linkovi, paragrafi
  Tabele i liste
  Forme
  Audio i video
  Span i DIv
  Semantika u Html
  (section, article, aside, header, footer, nav)
  Izrada layaout-a

 • CSS

  Selektori
  Linkovi
  Pozadinske boje i slike
  Boje
  Borderi
  Box model
  Centriranje elemenata
  Formatiranje teksta
  Fontovi
  Pseudoklase i pseudoelementi
  Velicine elemenata
  Display
  Pozicioniranje
  Overflow
  Float
  Flexbox
  Tranzicije
  Trasnformacije
  Animacije
  Responsive design

 • SASS

  Instalacija
  Nestovanje
  Varijable
  Mixini
  Extend
  Include
  Loops
  Custom funkcije

 • Bootstrap

  Instalacija
  Bootstrap grid
  Tipografija
  Slike
  Tabele
  Navbar
  Alerts
  Badges
  Buttons
  Card
  Carousell
  Collapse
  Jumbotron
  Modals
  Progress bar
  Forms
  Jumbotron
  List group
  Media object
  Pagination
  Popovers

 • Hosting

  C panel okruženje
  Cloudways server
  Postavljanje veb sajta na internet

 • Drugi deo kursa

  PHP

  1. Core Php
  2. OOP Php
  3. MySQL
  4. Mysqi
  5. PDO
  6. CRUD
  7. Relacije
  8. Auth
  9. Facebook Clone
  10. Laravel
  11. Migracije
  12. Controllers
  14. Blog
  15. Admin

 • WordPress

  Instalacija
  Dashboard
  Teme
  Plagini
  Gutenberg
  Kategorije i tagovi
  Themify builder
  Elementor builder
  Web prodavnica
  Uvod u custom teme
  Stuktura fajova i foldera
  HTML to WP konverzija
  Functions.php
  Header i footer
  WordPress loop
  Pravljenje bloga
  Izlistavanje blog postova
  Single blog stranica
  Custom komenatari
  Widgeti
  Sidebar
  Front page
  Navigacija
  Stranice
  Search
  Custom post tajpovi
  WP_query
  Kontakt forme

 • Javascript

  1.Total JS
  2. React
  3. Redux
  4. PhoneApp
  5. VueJs
  6. Vuex
  7. Game
  8. NodeJs
  9. Express
  10. MongoDb
  11. Real App
  12. MERN
  13. MEVN

 • Serveri

  1. Digital Ocean
  2. SSH
  3. Podizanje projekta

 • Git i github

  1. Total git
  2. Github

TRAJANJE KURSA

Početak kursa je 12.04.2021.

Kurs traje 4 meseca.

Ukupan broj časova je 190.  

Časove održavamo svaki radni dan 18:30-20:15. 

Subotom imamo čas u trajanju od 90 minuta, za vaša pitanja, u dogovoreno vreme (naknadno ćemo se dogovoriti za vreme).

( Samo tako možete postati programer. Ubacite se u mode učenja i radite sa nama svaki dan).

Časovi su uživo preko Zoom aplikacije.  Subotom  je takođe uživo na Zoom-u.

CENA KURSA

 

Cena kursa je 600e.

Moguće je platiti na 4 mesečne rate.

Za uplate odjednom cena je 480e.

Posle kursa dobijate sertifikat

– da ste pohađali kurs
– ili da ste uspešno savladali program, ako dobro uradite završni test u vidu projekta koji mora biti 80% završen i za to imate 7 dana
– na kraju radite realnu web aplikaciju u razvojinim alatima kao u firmama pod budnim okom mentora

PREDAVAČI NA KURSU

Ja sam Slobodan Mirić. Ja volim Frontend i WordPress, rado posećujem konferencije i Meetup-e, čest sam i bio govornik na njima. Organizovao sam prvi KodKamp u Srbiji. Predavač sam na Webcon radionicama , potpuno novom formatu učenja. Preko 3000 polaznika je već učilo samnom.

Slobodan Mirić

Ja sam Slobodan Mirić. Ja volim Frontend i WordPress, rado posećujem konferencije i Meetup-e, čest sam i bio govornik na njima. Organizovao sam prvi KodKamp u Srbiji. Predavač sam na Webcon radionicama , potpuno novom formatu učenja. Preko 3000 polaznika je već učilo samnom.
Ja sam Danilo Vešović. Znam Frontend ali više volim Backend, stavljam akcenat na najnovije tehnogije kao što je Laravel. Imam preko 12 godina iskustva u držanju obuka i kurseva. Imam svoju školu sa online kursevima. Preko 3500 polaznika je prošlo moje kurseve.

Danilo Vešović

Ja sam Danilo Vešović. Znam Frontend ali više volim Backend, stavljam akcenat na najnovije tehnogije kao što je Laravel. Imam preko 12 godina iskustva u držanju obuka i kurseva. Imam svoju školu sa online kursevima. Preko 3500 polaznika je prošlo moje kurseve.

PRIJAVA ZA KURS Nakon prijave, dobijaš na mejl sve instrukcije vezane za kurs.